Το νέο τραγούδι της Rita Wilson μόλις κυκλοφόρησε κι έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα!

Το νέο τραγούδι της Rita Wilson μόλις κυκλοφόρησε κι έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα!

Το «What I Would Say» είναι το νέο τραγούδι της Rita Wilson και σύμφωνα με τα λεγόμενά της στο Instagram, είναι αφιερωμένο σε όποιον αγαπά ή νοιάζεται για κάποιον που παλεύει με τον εθισμό σε αλκοόλ ή ναρκωτικά.

«Θέλουμε το καλύτερο για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Θέλουμε να είναι υγιείς. Επίσης, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε για να κάνει κάποιον νηφάλιο», γράφει στη δημοσίευσή της η σύζυγος του Tom Hanks. Μάλιστα, εξήγησε πως το τραγούδι κυκλοφορεί τώρα το Σεπτέμβριο επειδή είναι ο «εθνικός μήνας ανάρρωσης».

Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι ένας από τους γιους της Wilson με τον Hanks, ο 30χρονος Chet έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική του εμπειρία όσον αφορά στον εθισμό και πώς η οικογένειά του και οι φίλοι του τον βοήθησαν να το ξεπεράσει.

Για την ιστορία, η Wilson πέρυσι έβγαλε ένα ακόμη κομμάτι με τίτλο «Throw Me a Party», το οποίο εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι η ίδια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο στήθος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My new song WHAT I WOULD SAY is out today. Written with @shanemcanally @telemitry ( Jesse Frasure) Families struggle with addiction. I don’t know one family who hasn’t been touched by this disease. This song explores the thoughts one may have. Within all the faith it takes to believe in the miracle of change, there are still many people who have lost loved ones to this disease. It’s National Recovery Month. If you’re struggling there is help. Link to buy and stream in bio photo: @stevensebring #alcoholicsanonymous #alanon #alanonfamilygroups

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson) στις

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top