Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων η Νατάσα Θεοδωρίδου ετοίμασε ένα μουσικό ρεβεγιόν με τις μεγάλες επιτυχίες της, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Μάλιστα, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν ήταν μόνη της σε αυτό το ρεβεγιόν καθώς δίπλα της είχε αρκετούς αγαπημένους καλλιτέχνες και φίλους της.

Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη ανέβηκε στη σκηνή με τη Νατάσα και όχι μόνο έκαναν ένα ντουέτο, αλλά αναφέρθηκαν και στην γνωριμία τους το 2010.

«Με την Ελένη μας συνδέει μια φιλιά ειλικρινής και δυνατή και μαζί της έχω περάσει πολλές και όμορφες στιγμές. Όταν την γνώρισα το 2010 ήταν ένα πλάσμα μαγικό όπως είναι τώρα αλλά αυτό που κράτησα πέρα από την ευγένεια της ήταν πόσο δουλευταρού ήταν. Όταν έκανα το πρόγραμμά μου σταμάτησα στις πρόβες και της ζήτησα να κάνει κάτι στη μέση του προγράμματος. Βέβαια η Ελένη το έκανε δέκα φορές από ότι το φανταζόμουνα και από τότε η πορεία της είναι μεγάλη και θα είναι ακόμα πιο μεγάλη» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε: «Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι μαζί σου. Η Νατάσα είναι ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου. Την θαύμαζα πολύ και όταν έπρεπε να δουλέψω μαζί της δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω. Είναι όχι μόνο μια υπέροχη τραγουδίστρια αλλά και από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Στη συνέχεια οι δύο ερμηνεύτριες τραγούδησαν το «Να γράψεις λάθος» και το «Καταζητείται».

Δείτε το βίντεο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!