Η πριγκίπισσα Sofia και ο πρίγκιπας Carl Philip της Σουηδίας, το Σάββατο 14 Αυγούστου, βάφτισαν το τρίτο τους παιδί, τον πρίγκιπα  Julian, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάρτιο.

Η βάφτιση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Royal Chapel του ανακτόρου Ντρότνινγκχολμ, που αποτελεί την κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Σουηδίας, και εκτός από τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του νεοφώτιστου, τον πρίγκιπα Alexander και τον πρίγκιπα Gabriel, στη βάφτιση βρέθηκαν κι όλα τα μέλη της οικογένειας: οι γονείς του Carl Philip, Βασιλιάς Carl Gustaf και Βασίλισσα Silvia, η Πριγκίπισσα – διάδοχος Victoria και η Πριγκίπισσα Madeleine με τους συζύγους και τα παιδιά τους. 

Η τελετή της βάφτισης του πρίγκιπα Julian μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από τη σουηδική τηλεόραση, ενώ νονοί του μικρού ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Johan Andersson, Stina Andersson, Patrick Sommerlath, Jacob Högfeldt και Frida Vesterberg.

Ο πρίγκιπας Julian, που πήρε και το μεσαίο όνομα Herbert Folke, είναι έβδομος στη διαδοχή του σουηδικού θρόνου και το 8ο εγγόνι του βασιλιά Carl Gustaf και της βασίλισσας Silvia.

Πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο πορτραίτο από τη βάφτιση του μικρού το όποιο κάτι μας θύμισε.

 

 

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε το ύφος, τα χρώματα και η ατμόσφαιρα μας γύρισαν 2 χρόνια πίσω, στη βάπτιση του Archie, του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!