Το πρωί καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια- Δείτε τη 44χρονη που «κέρδισε» τους coaches

Το πρωί καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια- Δείτε τη 44χρονη που «κέρδισε» τους coaches

Στο επεισόδιο της Κυριακής του «The Voice» στη σκηνή ανέβηκε η Χριστίνα Ιωάννου, η οποία μοναδικό της στόχο είχε να κάνει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches να γυρίσουν με την ερμηνεία της.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου και πρόσθεσε: «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι.

Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω».

Με την ερμηνεία της, η Χριστίνα Ιωάννου κατόρθωσε να γυρίσει δύο από τις τέσσερις καρέκλες και αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες του The Voice έδωσαν όμορφη μάχη για να κερδίσουν τη διαγωνιζόμενη στην ομάδα τους αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top