Το πρώτο μήνυμα του Σταμάτη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef

Το πρώτο μήνυμα του Σταμάτη μετά την αποχώρησή του από το MasterChef
Ο Σταμάτης Κωβαίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef.

Ο ίδιος, αν και ήταν ένα από τα φαβορί αποφάσισε να σαμποτάρει το πιάτο του, καθώς, όπως είπε, το έκανε για να στείλει ένα μήνυμα στους καλούς μάγειρες του παιχνιδιού και στους κακούς που κρύβονται πίσω από τους άλλους.

Πολλοί ωστόσο πίστεψαν πως ο Σταμάτης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διορθώσει την κακή εικόνα που είχε βγάλει στους τηλεθεατές.

Ο 35χρονος μάγειρας στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του έγραψε στο Facebook: «Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Μεγάλη η χαρά που μου δώσατε. Καταλάβατε τι άνθρωπος είμαι. Δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε βιαστικά έναν άνθρωπο και μάλιστα με βάση την εξωτερική του εμφάνιση. Θα καταλάβετε πολλά ακόμα στην πορεία. Ο Σταμάτης δεν άλλαξε ποτέ. Ήταν, είναι και θα είναι ειλικρινής και αληθινός. Δεν κρύφτηκα ποτέ στο παιχνίδι πίσω από τις κάμερες, ότι ήθελα να πω το έλεγα. Μου κόστισε αυτό αλλά δεν μετανιώνω για την ειλικρίνεια μου. Σας ευχαριστώ όλους. Και από δω και πέρα θα μιλάμε μαγειρικά και μόνο. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και μην αλλάζετε για κανέναν».Scroll To Top