Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος του Nomads!

Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος του Nomads!
Εκτάκτως στην Ελλάδα γύρισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος έπρεπε να φύγει από το νησί της Μαδαγασκάρης, χωρίς να κάτσει να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο τελικό του Nomads.

Σοβαροί λόγοι που προέκυψαν και συγκεκριμένα κάποια απώλεια δικού του ανθρώπου, τον έκαναν να γυρίσει στη χώρα μας πιο γρήγορα.

Το πρωί της Δευτέρας και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Βασιλόπουλος θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα, για την εμπειρία που έζησε.

« Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1 ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.

Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!Προσωπικα ,ύστερα από 11 εβδομάδες(τόσο διαρκεί το παιχνίδι),θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!».Scroll To Top