Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Ζούλια για τον θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη

Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Ζούλια για τον θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη


Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε πριν από λίγες ώρες η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Σοφία Κοκοσαλάκη μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το δυσάρεστο, οι εκπρόσωποι της showbiz αποχαιρετούν τη Σοφία με τον δικό τους τρόπο.

Μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Ζούλιας. Ο επιτυχημένος σχεδιαστής με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αντί ακριβή μας Σόφια… Ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που νοιώσαμε περήφανοι σαν Έλληνες με τις επιτυχίες σου και τις τόσο μα τόσο εμπνευσμένες δημιουργίες σου. Πάντα κουβαλούσες την Ελλάδα μέσα σου είτε με τα υπέροχα ντραπέ σου που μόνο με τις Madame Gres μπορούσαν να συγκριθούν, είτε με τα υπέροχα κοσμήματά του τα τελευταία χρόνια…

Το όνομά σου έβγαινε από τα χείλη μας όταν θέλαμε να παινευτούμε για κάτι εδώ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό… Λέγαμε η δικιά μας Σοφία Κοκκοσαλάκη. Σίγουρα έφυγες νωρίς, αλλά αυτό είναι άλλου ανώτερου σχεδιαστή σχέδιο… Πόσο χαίρομαι που είχα την τύχη να βρεθώ για λίγο μαζί σου πριν κάποιους μήνες, να σε φιλήσω και για μια ακόμη φορά να δω το φωτεινό σου όλο χαρά χαμόγελο… Έτσι θα σε θυμάμαι… Και τώρα γρήγορα στο Φως που τόσο αγαπούσες και υπήρχε μέσα σε ότι δημιουργούσες… Προσωπικά Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ…».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top