Το συγκλονιστικό φινάλε των «Αγρίων Μελισσών» - Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο που καθήλωσε

Το συγκλονιστικό φινάλε των «Αγρίων Μελισσών» - Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο που καθήλωσε

 

Το φινάλε των «Αγρίων Μελισσών» προβλήθηκε την Πέμπτη μέσα από την συχνότητα του ANT1 με την Ελένη Σταμίρη να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. 


Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν η αγαπημένη σειρά έριξε αυλαία και οι τηλεθεατές δεν θα μπορούσαν να μην απολαύσουν το συγκλονιστικό τέλος!

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε το τέλος του Δούκα Σεβαστου, ο όποιος θυσιάστηκε για να μην πεθάνει η Ελένη που μόλις είχε γεννήσει το παιδί της. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω έφεραν στον κόσμο συνολικά τέσσερα υγιέστατα παιδάκια ενώ για την αρχόντισσά Μυρσίνη Σεβαστού το τέλος ήταν κάπως διαφορετικό.

Μετά από έξι χρόνια νοσηλείας και αφού είχε χάσει το μυαλό και την λογική της έφυγε από την ζωή πηγαίνοντας όπως είπε να βρει τον άντρα της!

Λίγο αργότερα οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το τέλος του Μελέτη αφού μετά από τα χιλιάδες εγκλήματα που είχε διαπράξει η δικαιοσύνη για αυτόν είχε διατάξει θάνατο προκαλώντας την ανατριχίλα των τηλεθεατών.

Επιπλέον, η κυβέρνηση άλλαξε και ηχούσε το σήμα της ελευθερίας σε όλη την χώρα.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο τελευταίο πλάνο της σειράς οι κάτοικοι του Διαφανί ήταν μαζεμένοι σε ένα τεράστιο τραπέζι με αγαθά ενώ η πρωταγωνίστρια Ελένη Σταμίρη έπειτα από τα δεινά που έχει περάσει τόσα χρόνια έκανε την δική της κριτική για το τι τελικά αξίζει στη ζωή αυτή.

«Κρατάω μόνο ένα… εκείνη την τελευταία ανάσα θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες και αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος δεν τελειώνει ποτέ το παραμύθι ο ένας δίνει τη σκυτάλη στον άλλον μία αλυσίδα που ποτέ δεν σπάει.. ποτέ δεν χάνεται… αυτή είναι η ζωή αυτή είναι η ιστορία μας και αυτό είναι το Διαφάνι ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλο τον κόσμο» ήταν τα λόγια της Μαρίας Κίτσου στέλνοντας το μήνυμα ζωής στο κοινό!

Δείτε το συγκλονιστικό τέλος της σειράς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top