Το σχόλιο του Λούκα Γιώρκα για την Στεφανία Λυμπερακάκη και το ελληνικό στοιχείο του «Supergirl»

Το σχόλιο του Λούκα Γιώρκα για την Στεφανία Λυμπερακάκη και το ελληνικό στοιχείο του «Supergirl»

Ο Λούκας Γιώρκας, το πρωί της Τρίτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, η Στεφανία Λυμπεράκη.

«Άκουσα το κομμάτι και θεωρώ πως είναι ένα τραγούδι που ηχητικά και στιχουργικά αφορά αυτή την παγκόσμια ποπ κουλτούρα που συχνά πυκνά ακούμε από πολλές χώρες του κόσμου, δεν νομίζω πως προέρχεται από την Αμερική. Δεν έχει κάτι ελληνικό αλλά παρ’ όλα αυτά, εφόσον αυτό αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, θα την εκπροσωπήσει.

Η άποψη η δική μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αυτό το πολυπολιτισμικό, το οποίο έχουμε παρεξηγήσει πια στην εποχή μας και νομίζουμε πως είναι όλοι μπάτε σκύλοι αλέστε παντού και όλοι το ίδιο πράγμα. Όχι, το πολυπολιτισμικό στοιχείο είναι η κάθε χώρα να παρουσιάζει ένα μέρος από τη δική της παράδοση και τη δική της ιστορία», είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να πει αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision: «Μόνο με κυανόλευκο χρώμα τραγουδιού, ναι. Μπορώ να πω ότι δεν έχω χτυπηθεί έντονα ή έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για την πρώτη μου συμμετοχή».

 
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top