Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Αλέξανδρος πιέζει την Άννα να γυρίσουν πίσω, αλλά δεν δείχνει σημάδια μεταμέλειας, γεγονός που την κάνει έξαλλη μαζί του.

Ο Θεοχάρης υπερασπίζεται τον γαμπρό του, ενώ η Βέρα στέκεται στο πλευρό της Άννας, γεγονός που φέρνει κι αυτούς σε σύγκρουση. Η οικογένεια Μελά μαθαίνουν για το ατύχημα του Ορφέα και τρέχουν στο νοσοκομείο.

Η Ελένη ξεσπά όταν συνειδητοποιεί πως από την ημέρα που παντρεύτηκε δεν κάνει τίποτα άλλο από το να νταντεύει τον Ορφέα και τα προβλήματά του. Ο Τόνυ και η Τατιάνα κάνουν σχέδια για το μωρό κι ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι, αλλά ο Νικόλας ανακαλύπτει κάτι για τον Τόνυ που θα χαλάσει την καλή εικόνα που είχε για εκείνον.

Η Μαργκώ και η Νικόλ παραμυθιάζουν τον νέο συνεργάτη που τους «φύτεψε» η Γιουροπολ, ενώ η Μαργκώ ανακοινώνει στον Πέτρο πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος της. Ο Σέκερης αποχωρίζεται τον Άλκη για το καλό του, ενώ η Αμαλία βρίσκει και πάλι τρόπο να ρίξει φως στις «βρώμικες» δουλειές της Μαργκώ.

Ο Σωκράτης ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον σήριαλ κίλερ. Η επανεμφάνιση της Σάσας στη ζωή της Όλγας φέρνει μεγάλη αναστάτωση…

Η μεσολάβηση του Θεοχάρη κάνει τα πράγματα χειρότερα ανάμεσα σε Αλέξανδρο και Άννα. Ο Αλέξανδρος συνειδητοποιεί τα λάθη του και ψάχνει τρόπο να την πλησιάσει και να της ζητήσει συγνώμη, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να του το κάνει εύκολο.

Στο κενό πέφτουν και οι συμβουλές της Αμαλίας, η Άννα τραβάει το σχοινί στα άκρα, για να δείξει στον Αλέξανδρο πόσο πληγώθηκε από τα λόγια του. Στα άκρα, όμως, οδηγείται και η συνεργασία του Στρατηγού με τη Μαργκώ και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Η Ελένη περνά μερόνυχτα στο νοσοκομείο και ο Παύλος με τη Μάρθα συνειδητοποιούν πως η Ελένη είναι δυστυχισμένη μέσα σ’ αυτόν τον γάμο. Ο Σωκράτης ζητά από την Μάρθα να μάθει λεπτομέρειες για την οικογένεια της μητέρας του.

Η Όλγα με τη Λήδα περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά δεν ξέρουν πως το άγρυπνο βλέμμα της Σάσας που τις παρακολουθεί, είναι συνέχεια καρφωμένο πάνω τους. Ο Στρατηγός δίνει τη χαριστική βολή, προειδοποιώντας τον Τόνυ, που αγνοεί ότι η καταιγίδα όπου να’ ναι θα ξεσπάσει…