Το βίντεο του πρίγκιπα Harry για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης και η αναφορά στον Φίλιππο

Το βίντεο του πρίγκιπα Harry για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης και η αναφορά στον Φίλιππο

 

Ο πρίγκιπας Harry, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό African Parks για τη δημιουργία ενός ενημερωτικού βίντεο για την μεγάλη σημασία της διατήρησης των εθνικών δρυμών και των προστατευμένων περιοχών σε όλη την αφρικανική ήπειρο.

Στο βίντεο «Hope Stars Here» της African Parks, της οποία πρόεδρος είναι ο δούκας του Sussex από το 2017, ο πρίγκιπας μιλάει για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό αναφορικά με την ανάγκη διατήρησης της βιοποικιλότητας σε όλο τον πλανήτη. 

Παράλληλα στο βίντεο αναφέρεται και στον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, που ήταν ένθερμος οικολόγος: «Όσο πλέον ξεκινάμε προς μια εποχή παγκόσμιας ανάκαμψης και αναγέννησης, είναι σημαντικό τώρα να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε και α προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα όχι μόνο σαν αξία αλλά σαν υποχρέωση που είναι ζωτικής σημασία στον τρόπο ζωής μας.

Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, σκέφτομαι τις γενιές οικολόγων, συμπεριλαμβανομένου και του παππού μου, και νιώθω περήφανος και κινητοποιημένος να συνεχίσω τον δικό μου ρόλο σε αυτή την κληρονομιά».

Δείτε το βίντεο:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top