Η βασιλική οικογένεια ως γνωστόν διαθέτει πολλά ανάκτορα σε διάφορες περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας τα οποία χρησιμοποιούν τα μέλη της για να διαμείνουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Όλες οι βασιλικές κατοικίες είναι στολισμένες πολύ εντυπωσιακά για τα χριστούγεννα και μάλιστα η κατοικία της βασίλισσας στην Σκωτία διαθέτει ένα δέντρο το οποίο έχει ύψος  4,5 μέτρα.

Φέτος η βασιλική οικογένεια περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων στο Sandringham όμως στολισμένα είναι όλα τα Παλάτια τα οποία έχει στην ιδιοκτησία της: To κάστρο του Windsor, το Παλάτι του Buckingham Palace αλλά και το Παλάτι του Holyroodhouse στην Σκωτία.

Φωτογραφίες από τον στολισμό του σπιτιού της βασίλισσας στη Σκωτία ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, δείχνοντας τις λεπτομέρειες στα διακοσμητικά αλλά και το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έφτασαν στο σπίτι της βασίλισσας στη Σκωτία, το Παλάτι του Hollyroodhouse” ανέφερε η λεζάντα. «Το Παλάτι έλαμψε με εορταστικά στεφάνια, γιρλάντες και φωτάκια, συμπεριλαμβανομένου και ενός δέντρου 4,5 μέτρων στην αίθουσα ‘Great Gallery’. Στην τραπεζαρία τα τραπέζια λάμπουν με λουλούδια, στεφάνια και κεριά με άρωμα λουλουδιών».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

.