Ο Tom Ford είναι ένας από τους πιο διάσημους σχεδιαστές μόδας, ο οποίος έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στον χώρο του κινηματογράφου έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και την καθημερινότητα με τον 70χρονο σύζυγό του Ρίτσαρντ και τον 6χρονο γιό τους Τζακ.

Αυτές οι πολλαπλές ασχολίες φαίνεται, όμως, ότι έχουν και το τίμημά τους καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 58χρονος σχεδιαστής στη Vogue, φοράει το ίδιο παντελόνι για μήνες.

«Πολύ συχνά νιώθω ότι ντύνομαι σαν εργάτης αλλά δεν έχω την ενέργεια —αν θέλετε το πιστεύετε— να σκεφτώ μια διαφορετική αμφίεση. Και γνωρίζω τα ρούχα που μου πάνε. Μαύρα, καφέ και γκρι. Και λευκά όταν παίζω τένις» είπε αρχικά ο σχεδιαστής και συνέχισε:

«Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι αυτό το παντελόνι που φοράω πιθανότατα δεν έχει πλυθεί για μήνες. Φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, τα βγάζω το βράδυ και τα κρεμάω στον καλόγερο. Εκεί κρεμάω το μπουφάν μου, το παντελόνι μου, αδειάζω τις τσέπες μου και το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τον Τζακ να τρέχει δεξιά – αριστερά και πρέπει εγώ να τον ετοιμάσω για το σχολείο. Και έτσι απλά βάζω τα ίδια ρούχα».

 

Στην ίδια συνέντευξη ο Ford μίλησε για τα «γενέθλια» των 10 ετών από τότε που σταμάτησε τις καταχρήσεις. «Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά τροφοδότησαν αρκετές από τις δημιουργικές μου στιγμές και κάποτε, μάλιστα, φοβόμουν ότι αν είμαι νηφάλιος δεν θα μπορώ να δημιουργήσω. Χρειάζεται χρόνος για να συνέλθεις. Κάθε φορά έχουμε διαφορετικούς εθισμούς και τώρα ο εθισμός μου είναι η δουλειά μου που φέρνει μεγάλη ευχαρίστηση».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!