Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, πριν από κάποια χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι για να βγάλουν χρήματα κάνοντας τους… ειδικούς.

Συγκεκριμένα, πριν από επτά χρόνια όταν η Rita Wilson, ήταν 58 ετών, αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της στην υποκριτική λόγω «προσωπικού προβλήματος υγείας».
Αποδείχτηκε ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού και για να τον αντιμετωπίσει υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τότε κάποιοι «κομπογιαννίτες» θέλοντας να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό προς όφελός τους, τους πλησίασαν και τους πρότειναν θεραπείες όπως δίαιτα με ροδάκινα και επίσκεψη σε μια κλινική της Βολιβίας.

Όπως αποδείχτηκε απλά ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους και να τους πάρουν τα λεφτά.

Ο Tom Hanks μιλώντας στη «Daily Mail» ξέσπασε λέγοντας: «Ένα πράγμα που παρατήρησα μέσα από αυτό, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω στον κόσμο που, όταν μάθουν ότι έχεις μια συγκεκριμένη ασθένεια, ιδιαίτερα καρκίνο, θα προσπαθήσουν αμέσως να βγάλουν χρήματα από εσένα. Το κάνουν αυτό προωθώντας κάποιες διαδικασίες που μπορεί να έχουν έναν βαθμό επιστήμης που μπορεί να τις κάνει ακριβείς, και κάποιες άλλες που είναι εντελώς κομπογιαννίτικες. Μας πρότειναν… κάποια κλινική στη Βολιβία ή μια δίαιτα με ροδάκινα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!