Τρία εκατ. δολάρια διεκδικεί από πρώην συνεργάτιδά της η Mariah Carey!

Τρία εκατ. δολάρια διεκδικεί από πρώην συνεργάτιδά της η Mariah Carey!

Το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων διεκδικεί από πρώην συνεργάτιδά της η Mariah Carey. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μήνυσε συνεργάτιδα που είχε προσλάβει, ισχυριζόμενη ότι την εκβίαζε.

Η τραγουδίστρια απέλυσε την προσωπική βοηθό της καταγγέλλοντας ότι κρυφά την κατέγραψε να κάνει «ντροπιαστικά πράγματα» και απείλησε να δημοσιεύσει τα πλάνα, αν η σταρ δεν της κατέβαλε το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων.Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια άρχισε να συνεργάζεται με τη Lianna Azarian τον Μάρτιο του 2015. Η Mariah Carey υποστηρίζει ότι η Azarian χρησιμοποιούσε την πιστωτική της κάρτα για προσωπικές της αγορές και έλεγε στους καταστηματάρχες ότι αγόραζε είδη για την Carey.

Η ντίβα της R&B, soul και ποπ κατήγγειλε επίσης με νομικά έγγραφα ότι η Azarian, η οποία αμειβόταν με 327.000 δολάρια ως υπάλληλος της, φέρεται να κατέγραφε κρυφά τις «προσωπικές της δραστηριότητες» και απειλούσε να πουλήσει τα βίντεο, αν η τραγουδίστρια την απέλυε.

Η Mariah Carey τερμάτισε τη συνεργασία της με την Azarian τον Νοέμβριο του 2017, όταν άρχισε ο εκβιασμός. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι ζήτησε τα βίντεο πίσω, χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα μηνύει την πρώην βοηθό της και διεκδικεί αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων.Scroll To Top