Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε σε νέες δηλώσεις για το Survivor All Star και τα πλάνα με την Καρολίνα Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο, οι οποίοι ήταν απομακρυσμένοι σε μια από τις καλύβες της παραγωγής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο «Πρωινό» σχολίασε: «Όταν βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει το σχολιάζω, δεν κάθομαι φρόνιμα. Την Καρολίνα πάρε την στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί…είναι περίεργο», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε βρεθεί και ο ίδιος στη συγκεκριμένη καλύβα την οποία χαρακτηρίζει ως σουίτα ξενοδοχείου.

«Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ήξερα ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου; Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και την Μαριαλένα που ήταν μαζί», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στον ANT1.