Μπορεί το δεύτερο παιδί της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson να αναμένεται να έρθει στον κόσμο από μέρα σε μέρα, ωστόσο εκείνος βρίσκεται στη Μύκονο διασκεδάζοντας  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες περικυκλωμένος από αιθέριες υπάρξεις.

Αυτή τη φορά στη σελιδα «Kardashian Social» στο Instagram αναρτήθηκε ένα βίντεο, στο οποίο ο Tristan Thompson, απολαμβάνει τη βόλτα του στα κοσμικά στενά της Μυκόνου, κρατώντας από το χέρι μια μελαχρινή καλλονή.

«Για όλους όσοι φρικάρουν γι’ αυτό το βίντεο του Tristan στην Ελλάδα με ένα άλλο κορίτσι, η Khloe και ο Tristan είναι και οι δύο single και σύμφωνα με τη δήλωση του αντιπροσώπου της Khloe, δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο», έγραφε η λεζάντα του βίντεο.

Στον εν λόγω βίντεο ωστόσο, έχει κάνει like η πρώην σύντροφός του και μητέρα της κόρης του, Khloe Kardashian.

 

«Δεν ξέρω γιατί θα ήταν τρελό για τον Tristan να είναι με ένα άλλο κορίτσι, εφόσον είναι καλός μπαμπάς για το μωρό του», έγραψε κάποιος στα σχόλια και η Khloe Kardashian φάνηκε να συμφωνεί.

Να θυμίσουμε ότι η διαδικασία της γονιμοποίησης έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, πριν το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan και τον χωρισμό από την Khloe.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η Khloe Kardashian δε δείχνουν διατεθειμένοι να τα ξαναβρούν γι’ αυτό και αποφάσισαν να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!