Τσουχτερές τιμές για ένα live της Πάολας στην Αυστραλία!

Τσουχτερές τιμές για ένα live της Πάολας στην Αυστραλία!
Με αφορμή την επικείμενη περιοδεία της Πάολας στην Αυστραλία τον προσεχή Μάιο, οι συνεργάτες της έφτιαξαν ολόκληρο site.

Στο www.paola.com.au λοιπόν, μπορεί να ενημερωθεί κανείς για τους σταθμούς στους οποίους θα δώσει συναυλίες η δημοφιλής τραγουδίστρια και τις τιμές των εισιτηρίων, που είναι αρκετά «τσιμπημένες».

Η τουρνέ της Πάολας θα αρχίσει στις 19 Μαΐου από την Καμπέρα, θα ακολουθήσει εμφάνισή της στη Μελβούρνη την επόμενη ημέρα, στις 21 Ιουλίου θα τραγουδήσει στην Αδελαΐδα και στις 26 και τις 27 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη live στο Σίδνεϊ.

Οι τιμές εισόδου στις βραδιές με την Πάολα για τους ομογενείς της μακρινής ηπείρου ποικίλλουν. Αρχίζουν από 139 δολάρια Αυστραλίας (101 ευρώ) για τους όρθιους fans της, υπάρχουν εισιτήρια αξίας 190 δολαρίων (138 ευρώ), ενώ τα πιο ακριβά φτάνουν τα 390 δολάρια (283 ευρώ).

Το σίγουρο είναι ότι οι fans της Πάολας την περιμένουν πώς και πώς, με πολλά από τα live της να οδεύουν κιόλας προς sold out.

Όσο για τους διοργανωτές της περιοδείας της; Σημειώνουν χαρακτηριστικά πως «η τραγουδίστρια θα δώσει το show της δεκαετίας».

Scroll To Top