Η Τζεφ Μοντάνα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε την επόμενη συνεδρίαση για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου και αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε.

«Το παιδί που θα καταθέσει στην δίκη αυτή τη φορά, το γνώρισα στο δικαστήριο και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι νέο παιδί ακόμα, δεν έχει διαμορφώσει την προσωπικότητα και δεν την αυτοπεποίθηση που έχω εγώ σήμερα και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μία ιστορία στην οποία, ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας, παραβίασε την ιδιοτικότητά του, εξοργίζομαι», τόνισε η Τζεφ Μοντάνα.

Σχετικά με μία ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία του Δημήτρη Λγνάδη όπου κρατάει καραμέλες, υποστήριξε:

«Ακριβώς αυτό ήταν. Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια και μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως δέλεαρ στα παιδιά, έκανε και αυτό, το οποίο είχε και αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και στην αποπλάνηση ενός ανηλίκου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!