Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο»

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο»

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/10, η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου εκθείασε τον σύζυγό της Δήμο Αναστασιάδη για το πώς είναι ως πατέρας. Η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει την αρχή της γνωριμίας τους αλλά και άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο, στη δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο. Συρρικνώνεται ο προσωπικός σου χρόνος…

Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Story του Ρήγου και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός, ελκυστικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος. Ένιωθες ότι δεν μπορείς να μπεις εύκολα στον κόσμο του. Μια ταλαιπωρία ήταν αυτό, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο…», εξομολογήθηκε η Τζένη Θεωνά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top