Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στην ΕΡΤ, τον γιο της Αρίωνα και τις δυσκολίες που πέρασε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

«Από πέρυσι είχα ξεκινήσει συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για διάφορα πρότζεκτ και τελικά η εκπομπή “Μαμά – δες” ήταν η ιδανική επιλογή για όλους», είπε αρχικά για τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να παρουσιάσω ζωντανή εκπομπή, οπότε θα ήθελα να δοκιμαστώ σε αυτό τον κίνδυνο και παράλληλα τη χαρά του ότι κάτι προβάλλεται εκείνη τη στιγμή», δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

«Εάν κάποιος αισθάνεται ότι το περιεχόμενο της εκπομπής δεν τον περιλαμβάνει ως γονέα, εγώ είμαι ανοιχτή να το ακούσω», απάντησε σχετικά με το ζήτημα του τίτλου της εκπομπής, το οποίο έθιξε πριν από λίγες ημέρες ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Μιλώντας για τον γιο της Αρίωνα που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη ανέφερε: «Επειδή τον μπαμπά μου τον λένε Άρη και του Δήμου Ιωάννη, αποφασίσαμε να ονομάσουμε τον γιο μας Αρίωνα. Συμβολικά και αλληγορικά το όνομα “Αρίωνας” έχει πολλές αναφορές από τη ζωή μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!