Συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες TV» παραχώρησε η Τζένη Διαγούπη, η οποία αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, την εμφάνισή της και το bullying που δέχεται ανά διαστήματα για τα κιλά της.

«Κατ’ αρχάς δεν συμφωνούσα ποτέ με τα πρότυπα ομορφιάς που προβάλλουν τα social media και τα περιοδικά μόδας. Αν και τον τελευταίο καιρό, οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπάρχει μια προσπάθεια διεύρυνσης του φάσματος για το τι πρέπει να αποτελεί πρότυπο, είτε ανδρικό είτε γυναικείο. Ο ρατσισμός ωστόσο, υπάρχει», είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Κατόπιν πρόσθεσε:

«Προσωπικά, στα 48 μου έχω ξεπεράσει αυτά τα θέματα και δεν με απασχολεί αν θα με αποκαλέσουν χοντρή στον δρόμο. Φυσικά και το έχω ακούσει ορισμένες φορές όλα αυτά τα χρόνια. Το θέμα πια για μένα είναι να μη διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση και να μην αναπαράγονται αυτές οι συμπεριφορές από τις νέες γενιές. Ως κοινωνία, πρέπει να αποδεχόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο».

Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια όπως είπε κανείς δεν έκανε bullying στον άλλο.

«Δεν ήρθα ποτέ αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο. Τα χρόνια που πήγαινα εγώ στο δημοτικό, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν είχαμε και τόσες πληροφορίες. Μπορεί να με κοιτούσαν λίγο περισσότερο, γιατί ήμουν παχουλό παιδάκι, αλλά δεν με κορόιδεψε ποτέ κανείς στο σχολείο, ούτε με χτύπησε. Δεν το έχω ζήσει αυτό», είπε η Τζένη Διαγούπη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!