Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες στην ΕΡΤ2 ήταν το απόγευμα του Σαββάτου η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο τηλεοπτικό σίριαλ «Χαίρετα μου τον Πλάτανο» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Διαγούπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να λέμε τι μας συμβαίνει γιατί έχουμε ένα πολύ μικρό βήμα, όχι κάτι μεγάλο και πρέπει να μιλάμε στον κόσμο. Δηλαδή να μην κρύβουμε τα πράγματα. Αν δεν τα πούμε, αυτά μεγαλώνουν και βλέπουμε τι γίνεται όταν ένα πράγμα μεγαλώνει. Αναφέρομαι στα πάντα» και συνέχισε: «Στο ελληνικό #metoo εγώ δεν βάζω πουθενά το λιθαράκι μου, απλά λέω τι μου έχει συμβεί εμένα και αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε».

«Εγώ δεν έχω έρθει σε τέτοια δύσκολη θέση. Τώρα αν κάποιος μίλησε άσχημα πάνω στην πρόβα ή πάνω στο γύρισμα, αυτό θεωρώ πως μετά το ξεχνάς. Περνάει. Αλλά όταν κάποιος έχει βιάσει την ψυχή σου, γιατί για το σώμα σου δεν θέλω να το συζητήσω, είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση εκείνη τη στιγμή και μάλλον, όπως αποδείχθηκε, το κουβαλάς για πάρα πολύ καιρό πάνω σου» συμπλήρωσε ακόμα η ηθοποιός στη Ζωή Κρονάκη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!