Τζένη Μπαλατσινού: Κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2020 λίγο πριν γεννήσει!

Τζένη Μπαλατσινού: Κάνει τον δικό της απολογισμό για το 2020 λίγο πριν γεννήσει!

Μπορεί το 2020 να αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες χρονιές για ολόκληρο τον πλανήτη, αφού η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε κάθε δεδομένο και άλλαξε τον τρόπο ζωής μας. Ωστόσο, για κάποιους αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική! Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Τζένη Μπαλατσινού.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μέσα στον Δεκέμβρη θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Το πρωί της Τρίτης και με αφορμή το νέο μήνα, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να κάνει το δικό της απολογισμό για το 2020 και να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους εκείνους που την ακολουθούν μέσα από το Instagram.

Δημοσιεύοντας μια καλλιτεχνική φωτογραφία της, σημείωσε: «30 ημέρες έμειναν για να τελειώσει αυτή η χρονιά. Όλοι λίγο πολύ κάτι μάθαμε, κάτι αφήσαμε πίσω, κάτι ξεγράψαμε, κάτι ωρίμασε μέσα μας, κάτι κουνήθηκε από το κέντρο μας.. Να λογαριαστούμε και να προχωρήσουμε λοιπόν…Το Φως δεν το εξηγεί κανείς αλλά το βλέπει… Καλό μήνα με βλέμμα στο Φως!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top