Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Τζένη Μπότση και αναφέρθηκε στα δυο χρόνια που έμεινε στο σπίτι με την κόρη της, λόγω καραντίνας, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της.

«Με το lockdown πέρασα με την κόρη μου δυο χρόνια μέρα – νύχτα. Μου έκανε πάρα πολύ καλό γιατί ήμουν κοντά της συνέχεια, είδα τα πάντα αλλά όταν πήγα πρώτη φορά για δουλειά, ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη.

Βιώνουμε κανονικά τον έγγαμο βίο χωρίς να έχουμε περάσει από την εκκλησία. Πάντα είχα αυτή την άποψη για τον γάμο. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ να φορέσω το άσπρο νυφικό. Η μαμά μου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δυο κόρες έχει, καμία δεν έχει παντρευτεί. Ούτε ο σύντροφός μου ήθελε να παντρευτούμε. Εκείνος μου είπε να κάνουμε παιδί. Πιο σημαντικό είναι αυτό» είπε η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Τζένη Μπότση αναφέρθηκε και στο κίνημα #Metoo λέγοντας: «Αν κάτι με κρατά και με στεναχωρεί είναι το ότι αν είχα μιλήσει νωρίτερα, ίσως να μην είχε ξανασυμβεί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!