Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να είπε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας «OnlyFans», ωστόσο, δεν είναι λίγες οι σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram.

Το μοντέλο, ανέβασε πριν από λίγο ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά και το πρόσωπό της. Είναι η πρώτη φροά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς στα περισσότερα βίντεο που μοιράζεται στα social media, δείχνει μόνο την κοιλιά της.

Φορώντας μαύρο τοπ και κοντό μαύρο σορτς με μαύρα γυαλιά ηλίου, η Τζούλια Αλεξανδράτου μοιράστηκε ένα TikTok που έκανε, στο οποίο χρησιμοποιεί έναν ήχο από την πλατφόρμα.

Στο βίντεο ακούγεται ο προεπιλεγμένος ήχος της πλατφόρμας: «Κυριολεκτικά είμαι τόσο εξουθενωμένη, κάνω σεξ 500 φορές τη μέρα» με την πρώην Σταρ Ελλάς να ακολουθεί τα λόγια, ενώ παράλληλα χαϊδεύει την κοιλιά της.

 

Πριν από λίγο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε δηλώσει ότι θα μοιράζεται τα νέα της εγκυμοσύνης της μέσα από τον λογαριασμό που έχει στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

 

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους ακολούθους της στο Instagram τη ρώτησε πώς πηγαίνει η εγκυμοσύνη της με την ίδια να απαντά: «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Only Fans. Δεν τη δείχνω δωρεάν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!