Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και μίλησε μεταξύ άλλων για την 8 μηνών κόρη της, Δάειρα. Μάλιστα, το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης» αποκάλυψε πως προέκυψε η ιδέα του συγκεκριμένου ονόματος, αλλά και ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε η μικρή της πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα, η Τζούλια Νόβα δήλωσε: «Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το «Δάειρα» ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό»

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε η κόρη της, η ίδια είπε: «Αυτό έγινε προχθές και μας συγκίνησε όλους. Είμαστε για καλοκαίρι στην Πάρο – έχει έρθει μαζί μας και η μητέρα μου για να μας βοηθάει με τη μικρή. Πριν από πέντε μέρες, ο Μιχάλης χρειάστηκε να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα, έχει το εστιατόριο Pirates House στη Ροδόπολη, στον Διόνυσο. Εκείνη την ημέρα μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης και η μικρή φώναξε «μπαμπά». Αυτή ήταν η πρώτη της λέξη. Όλοι βάλαμε τα κλάματα, και εγώ και η μητέρα μου και, φυσικά, ο Μιχάλης. Τρελαθήκαμε. Δεν το κρύβω, ζήλεψα λίγο, γιατί θα ήθελα να πει πρώτα «μαμά», αλλά τι να κάνουμε; Μάλλον έχουμε και οι δύο αδυναμία στον μπαμπά»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!