Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε πρόσφατα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο τραγουδιστής δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας της εκπομπής, Κατερίνας Καινούργιου ενώ όπως ανέφερε θα κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Λάγιου.

Ο Βαλάντης αναφορικά με τον Γιώργο Λάγιο και την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή εναντίον του για όσα είπε για εκείνον όσο βρισκόταν στο Survivor, επισήμανε:

«Βεβαίως και δεν κάνω πίσω. Θα κατατεθεί η αγωγή εντός της εβδομάδας από το δικηγόρο μου προς τον Γιώργο Λάγιο. Έστειλα δύο εξώδικα στην πόρτα του αλλά αδιαφόρησε. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητάει μια τηλεμάζωξη με δικηγόρους και ψυχιάτρους. Ζητά τη δημοσιότητα διακαώς με ό,τι μπορεί να κάνει.

Ο κύριος αυτός ξεκίνησε να μιλάει για εμένα μέσω Instagram μετά το περιστατικό που έγινε με τη Μυριέλλα στο Survivor, το οποίο ήταν και κομμένο, ήταν ένα απόσπασμα της συζήτησής μας. Τα παράπονά του ας τα κάνει στο Survivor αν νομίζει ότι έχω κάνει τόσο κακό στον κόσμο. Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος για αυτό που έκανε».

Στη συνέχεια, ο Βαλάντης αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας:
 

«με στεναχώρησε η συμπεριφορά της κ. Καινούργιου. Με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν θα ήθελα να συνομιλήσω με το Γιώργο Λάγιο. Δεν ήθελα να φανώ αγενής και αναγκάστηκα να τον ακούω. Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κ. Καινούργιου. Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, απορώ πώς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά».

«Έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο γιατί έχω τρία παιδιά, δεν μπορούν να ακούν από τον καθένα ότι ο μπαμπάς τους μπορεί να χειροδικήσει ή να είναι ένα τέρας. Τους είπα ότι αφού δεν είστε γονείς δεν μπορείτε να καταλάβετε, για αυτό φέρεστε έτσι», είπε κλείνοντας ο Βαλάντης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!