Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Βαλέρια Κουρούπη, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας κατά την οποία είχαν αποφασίσει λόγω οικονομικών δυσκολιών να συγκατοικήσουν με τον πρώην σύζυγό της.

«Υπήρξε περίοδος που συγκατοικούσα με τον πρώην σύζυγό μου. Ήρθε ο covid και εμείς οι καλλιτέχνες εκείνο το 8μηνο ήμασταν χωρίς εισόδημα. Δεν παίρναμε ούτε το επίδομα. Όσο και να χωρίζουν οι ζωές δυο ανθρώπων, δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο ειδικά όταν έχεις κι ένα παιδί και αγαπιέστε και δεν έχει πληγώσει βάναυσα ο ένας τον άλλο.

Όταν χωρίζεις θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά κάναμε λίγο την καρδιά μας πέτρα. Ήμασταν μαζί, είχαμε χωρίσει, έψαχνε ο Νίκος σπίτι και εκείνη την περίοδο ήρθε ο covid. Το σπίτι επειδή έχει έναν χώρο να χωριστούμε, έμενε πάνω αλλά είχαμε κοινές κουζίνες κτλ. Δεν ήταν άσχημα. Εμένα μου έλεγαν ότι είμαστε Σουηδία αλλά δεν είμαστε και άνθρωποι να πετάμε τον άλλο στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον γιο της που πλέον είναι 18 ετών, τον οποίο όπως λέει καμαρώνει και χαίρεται που δεν θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο αλλά ούτε και με τη μουσική παρότι έχει πολύ ταλέντο σε αυτή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!