Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Νιώθω μια ανακούφιση…»

 Βάνα Μπάρμπα για προφυλάκιση Φιλιππίδη: «Νιώθω μια ανακούφιση…»

 

Η Βάνα Μπάρμπα πριν από λίγο διάστημα σε συνέντευξή της είχε υπερασπιστεί ανοιχτά τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσον αφορά στο θέμα με τις σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του.

Ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης 27/07, ο ηθοποιός απολογήθηκε με την 15η ανακρίτρια και τον αρμόδιο εισαγγελέα να κρίνουν την προφυλάκισή του.

Η Βάνα Μπάρμπα μετά τις εξελίξεις αυτές μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη πρέπει όλοι να σιωπούμε. Η ίδια μπορεί να στήριξε τον Πέτρο Φιλιππίδη, όμως μετά την απόφαση της δικαιοσύνης δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω σχόλια.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που συχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top