Βαρύ πένθος για τον Robert Redford – Έφυγε από τη ζωή ο γιος του από καρκίνο

Βαρύ πένθος για τον Robert Redford – Έφυγε από τη ζωή ο γιος του από καρκίνο

 

Ο James Redford, γιος του εμβληματικού ηθοποιού του κινηματογράφου Robert Redford, πέθανε στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια σε ηλικία 58 ετών την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι πέθανε από καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο ήπαρ, ο οποίος διαγνώστηκε ενώ ήταν σε αναμονή για μεταμόσχευση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο James Redford έδινε μάχη ενάντια στην Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, μια σπάνια αυτοάνοση νόσο που επηρεάζει το ήπαρ, για σχεδόν 30 χρόνια.

«Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη με την απώλεια ενός παιδιού. Ο James ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τις ταινίες και το αληθινό πάθος για τη συντήρηση και το περιβάλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του 84χρονου Robert Redford.

Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός θρηνεί με την οικογένειά του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή και ζητεί να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα.

Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγός του, Kyle, δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ακτιβιστή για να τιμήσει τη ζωή του.

«Ο Jamie πέθανε σήμερα. Είμαστε λυπημένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα λείψει πολύ. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top