Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον εφοπλιστή σύζυγό της Νίκο Μαδιά

Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον εφοπλιστή σύζυγό της Νίκο Μαδιά

Την ώρα που απολάμβαναν τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τη Βάσια Λόη και τον Νικόλα Μαδιά, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η παρουσιάστρια που έγινε γνωστή μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, το 2010, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει πίσω της την καριέρα της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό,  μέσα από την συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, το 2010, αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Η Βάσια Λόη και ο Νικόλας Μαδιάς, οι οποίοι κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή τους βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εξόδους,  έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, ηλικίας 7 και 8 ετών, όπου αποτελούν προτεραιότητά τους.

Η Βάσια Λόη ήταν πολύ κομψή επιλέγοντας για την περίσταση κρεμ shirt dress που συνδύασε με ψάθινη τσάντα, καφέ Birkenstock και μαύρα κοκάλινα γυαλιά ηλίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top