Η Βάσια Τριφύλλη, η οποία συμμετείχε στην παράσταση «Πετάει – πετάει»  όταν εκτυλίχτηκε το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιαννη και τη Σοφίας Παυλίδου μίλησε στη «Super Κατερίνα» εξηγώντας τους λόγους που η ίδια δεν έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας.

Παράλληλα σχολίασε και την ατάκα της Σοφίας Παυλίδου που υποστήριξε πως ο Μάνος Παπαγιάννης είπε ότι «η Βάσια Τριφύλλη πρέπει να μάθει θέατρο».

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα στο δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι.

Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο.

Αν με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Όταν ο δημοσιογράφος της είπε πως αυτό είναι κάτι που υποστήριξε στο δικαστήριο η Σοφία Παυλίδου, η Βάσια Τριφύλλη είπε: «Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δε λέω ψέματα.

Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα ότι εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν. Θα ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!