Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Παιδιά από Σπίτι», και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο του παρελθόντος με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, η ηθοποιός εξέφρασε και το παράπονο της για την αποχή της από τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Πήρα τον Ζουγανέλη να ζητήσω δουλειά και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν με πήρε ποτέ» είπε η ηθοποιός, ενώ γυρνώντας τον χρόνο πίσω, στα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για τη… φοβία της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο μεγαλύτερος φόβος της Ελένης Μενεγάκη ήταν μην πάω εγώ στη θέση της στον Πρωινό Καφέ και μου έλεγε ότι δεν θέλει τον πρωινό καφέ, πάθαινε πανικό».

Όταν μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή της, η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για μία φίλη της στο Μάτι που έχασε όλη της την περιουσία από την τραγική φωτιά.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν σώθηκε η φίλη μου. Δεν κάηκε, κάηκαν τα πάντα, τρία σπίτια μέσα στο κτήμα, τέσσερα σκυλιά, γάτες. Όλα αυτά είναι για τον καθένα μας ο περιβάλλοντας χώρος του. Είναι καλά, αλλά ψυχολογικά δεν ξέρω πώς είναι η φίλη μου» είπε η ηθοποιός.