Ο Κάρολος έγινε τελικά Βασιλιάς και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπάλληλοί του, δεν περνούν πολύ ωραία, αφού ο ίδιος φημίζεται για τις παραξενιές που έχει τόσο στην διατροφή, όσο και στην ευρύτερη ζωή του. 

Η οικογένειά του, φυσικά, τον έχει πλέον συνηθίσει και χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου η Καμίλα, την ώρα που ο ίδιος υπογράφει με την πένα και εκνευρίζεται, προσπαθεί να τον κάνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Το 2015, σε σχετικό ντοκιμαντέρ που είχε μεταδοθεί στο Amazon Prime είχαν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τις παραξενιές του Βασιλιά. Ο Πολ Μπάρελ, ο οποίος υπηρέτησε στη θέση του μπάτλερ και τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ανέφερε στο ντοκιμαντέρ για τον σημερινό βασιλία της Βρετανίας ότι: «οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, η τάπα της μπανιέρας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι χλιαρή στη μισογεμάτη μπανιέρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «ο Βασιλιάς Κάρολος υποχρεώνει τους υπηρέτες του να βάζουν οδοντόπαστα στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί. Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα που ζητάει ο Κάρολος να γίνονται ευλαβικά. Ο Βασιλιάς για πρωινό τρώει μόνο σπιτικό ψωμί, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα και φυσικό χυμό».

Ακόμα, σεφ που ήταν μέλος του βασιλικού προσωπικού υποστήριξε ότι: «όπου ταξιδεύει ο πρίγκιπας Κάρολος ταξιδεύει και το κουτί με το πρωινό του που περιέχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, ορισμένα ειδικά μούσλι και τα αποξηραμένα φρούτα του. Ο Κάρολος επίσης, θέλει να είναι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία το τυρί και τα μπισκότα του και  στο τέλος των γευμάτων του ζητάει από το προσωπικό να έχει ένα ειδικό δίσκο για να διατηρούνται ζεστά».

Η πιο ακραία παραξενιά όμως, του βασιλιά Καρόλου είναι η… τουαλέτα, καθώς ο μονάρχης «φέρνει το δικό του κάθισμα τουαλέτας και συγκεκριμένο χαρτί υγείας όπου κι αν πάει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!