Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας η Βασιλική Ανδρίτσου και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μητρότητα, τον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε μαύρη λίστα στο χώρο των media, αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή με τη  σειρά «Εκτός Υπηρεσίας», όπου και πρωταγωνιστεί.

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού. Εγώ για κάποιο λόγο πίστευα πάντα ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα-  αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη. Ο Νίκος μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα. Υπήρχαν τίτλοι σε άρθρα που έγραφαν γέννησε στα 46 της δεν με ενόχλησαν καθόλου γιατί ήταν η αλήθεια. Τι να πω ότι γέννησα στα 40; Αυτό θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα μιας δεκαετίας. Οι γυναίκες γεννάνε πλέον σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνάνε τα χρόνια μεγαλώνει το όριο ηλικίας. Εγώ δε στενοχωρήθηκα, δε με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι» είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Σχετικά με τον παράγοντα πως της είχε πει ότι θα την βάλει στη μαύρη λίστα, η ηθοποιός σχολίασε: «Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποιος είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!