Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

H αθλήτρια της ενόργανης αναφέρθηκε στα δυο παιδάκια της, ενώ εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως είχε και μια εγκυμοσύνη η οποία διακόπηκε στις εννέα εβδομάδες.

«Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω δυο παιδιά που συνεργάζονται, δυο ήσυχα παιδιά. Τρόμαξα όταν έμαθα ότι θα γίνω μαμά ξανά μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα γιατί δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα… Δυσκολεύτηκα και αρκετά… Γύρω στον έβδομο μήνα ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μου απαγόρευσαν να σηκώνω την μεγάλη μου κόρη, την Σοφία. Αυτό ήταν ότι δυσκολότερο με αποτέλεσμα τον μήνα πριν γεννήσω να τον περάσω στο νοσοκομείο. Δεν έβλεπα το παιδί μου γιατί ήταν και ο κορωνοϊός.

Ο Λευτέρης είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς. Κάνει τα πάντα. Περνάει όμως ένα διάστημα πολύ δύσκολο γιατί προετοιμάζεται για τους αγώνες, ο κόσμος περιμένει από αυτόν, τον έχει συνδυάσει ότι είναι ο Λευτέρης με τα χρυσά. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος. Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες με τις επιτυχίες του Λευτέρη και με έκανε καλύτερο άνθρωπο αυτό», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως «είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη αυτή. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στις 9.5 εβδομάδες έχασα το μωράκι. Ήταν παλινδρομική κύηση. Ήταν κάτι που μας σόκαρε γιατί τότε δε γνώριζα ότι ήταν τόσο συχνό φαινόμενο. Αγχώθηκα και φοβόμουν ότι δε θα ξαναμείνω έγκυος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!