Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους!

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους!

 

Στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» μίλησαν ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη γέννηση της κορούλας τους.

«Δεύτερη φορά, διπλή χαρά. Γέννησα την Πέμπτη, είχα και μια νοσηλεία 15 μέρες πριν γιατί βιαζόταν η μικρούλα. Αλλά ήμουν στα ασφαλή χέρια του γιατρού μου και όλα πήγαν καλά. Αναρωτιόμαστε σε ποιον μοιάζει και η πρώτη κόρη μας και η δεύτερη. Οι κόρες μου και ο άντρας μου είναι η ζωή μου όλη. Προλάβαμε να ετοιμάσουμε το σπίτι γιατί πάντα μια μαμά βιάζεται από τον 7ο μήνα και κυρίως ήθελα να δω πως θα αντιδράσει η μικρή Σοφία», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Από την άλλη ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε: «Τόσο μικρό μωράκι έχω να κρατήσω ένα χρόνο. Η Σοφούλα έχει γίνει ολόκληρο μωρό και αυτό μου φάνηκε γατάκι. Είμαι τρισευτυχισμένος που βρέθηκα στη γέννα και έζησα αυτή την εμπειρία. Οι κόρες μου είναι σίγουρα τα καλύτερο μετάλλιο. Κοιμάσαι, ζεις και ξυπνάς για τα παιδιά σου. Έχουμε προετοιμάσει τη Σοφία, χάιδευε την κοιλιά της Βασιλικής μήνες πριν».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας το Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top