Ένας 57χρονος καρδιοπαθής από την Αμερική είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο, στον οποίο πραγματοποιήθηκε μεταμόσχευση καρδιάς ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. 

Την είδηση αυτή σχολίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γιαννακίδης ο οποίος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής του: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;».

Ωστόσο το σχόλιο αυτό έκανε έξαλλο τον Βασίλειο Κωστέτσο ο οποίος με μία ανάρτηση του στο Instagram έγραψε ότι δεν το θεωρεί αστείο και ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη.

Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης μίλησε στο «Πρωινό» και τόνισε: «Είμαι παθόν και αυτό το θέμα με ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να κάνω εγχείρηση ξανά. Δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλήσω συγγνώμη» και έκλεισε το ακουστικό καθώς ξέσπασε σε κλάματα.  

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος βγήκε και πάλι στον αέρα της εκπομπής και ανέφερε: «Συγγνώμη δεν το βλέπω σαν χιούμορ αυτό το πράγμα γύρισα από τον τάφο. Είναι τραγικό μιλάμε για την ζωή των ανθρώπων. Είναι απαράδεκτο, δεν είναι χιούμορ. Ούτε καν συγγνώμη ζήτησε».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!