Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν έκρυψε την οργή του για το θέμα των ημερών που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο γύρω από την «Κιβωτό του κόσμου».

Ο γνωστός σχεδιαστής δημοσιεύοντας μερικά stories στο Instagram, σχολίασε τη ζοφερή επικαιρότητα των τελευταίων ημερών. Μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο και την εξουσία, που έρχεται για να καλύψει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών ανθρώπων. Μεταξύ άλλων υποστήριξε την ανάγκη, να σταματήσουν τα κολλήματα που εμποδίζουν πολλά παιδιά είτε να βρουν ανάδοχες οικογένειες, είτε να υιοθετηθούν από ανθρώπους που θα τους δείξουν αληθινά την αγάπη.

«Δυστυχώς για εμένα… κανένα ίδρυμα δεν είναι αθώο… Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται… Όλα κάτι κρύβουν…» έγραψε αρχικά.

«Πολιτικοί και παπάδες στον ίδιο παρονομαστή. Η εξουσία δυστυχώς καλύπτει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών. Είτε οικονομικές είτε σαρκικές» ανέφερε σε μία άλλη δημοσίευσή του.

«Από το να γεμίζουν τις τσέπες τους διάφορα ιδρύματα. Ας δώσουν επιτέλους στην Ελλάδα τα άμοιρα παιδάκια αυτά, σε οικογένειες για υιοθεσία και αναδοχές. Τουλάχιστον θα έχουμε πολύ λιγότερα θύματα βιασμών και ψυχολογικών προβλημάτων» έγραψε στην τελευταία του δημοσίευση ο Βασίλειος Κωστέτσος. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!