Καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου» βρέθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος σχολίασε τη φετινή σεζόν του GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως το «κοστούμι» της κακιάς που έχει φορέσει η Βίκυ Καγιά κάνει κακό στην εικόνα της και πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα οικονομικού συμφέροντος.

«Επιλέγεις να εκτεθείς έτσι. Θεωρώ ότι είναι λάθος κάποιων ανθρώπων να εκτεθούν έτσι. Όταν έχεις διαγράψει μια καριέρα ως μοντέλο όπως έχει κάνει η Βίκυ Καγιά και αποφασίζει να εκτεθεί και να ακολουθήσει τις οδηγίες της παραγωγής και του ριάλιτι που τη θέλουν. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα λεφτά είναι που τη δελέασαν για να παίξει τον ρόλο αυτό, δεν είναι ότι από μόνη της, αποφάσισε να το παίξει έτσι.

Δεν πιστεύω ότι το κάνει με δυσκολία. Το κοστούμι αυτό που φοράει νομίζω ότι βασίζεται λίγο στη Μαίρη Δρακοπούλου που ήταν και μάνατζέρ της. Έχει πάρει πολλά στοιχεία από εκείνη αλλά χαλάει την εικόνα της. Ο κόσμος την είχε ως μοντέλο διαφορετικά και τώρα έχει έρθει αυτό και έχει βγει κακιά» δήλωσε χαρακτηρισιτκά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!