Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό στις κρίσεις στη σχέση του με την Ελένη Ράντου με την οποία μετρούν 30 χρόνια ως ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εξομολογήθηκε: «Η Ελένη Ράντου είναι η ζωή μου όπως και η κόρη μας, Νικολέττα. Δε μπορώ να φανταστώ να μην είναι στη ζωή μου. Είδα πάνω της τα πάντα και την επέλεξα ως μητέρα του παιδιού μου. Ταιριάζουμε πολύ με την Ελένη. Ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να κάνω οικογένεια».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σημείωσε: «Το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου είναι η οπισθοχώρηση. Δεν τα μετράμε. Εγώ είμαι ο άνθρωπος που υποχωρεί περισσότερο από την Ελένη».

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν, όταν ρωτήθηκε για το ξεκίνημα της σχέσης του με την σύζυγό του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε: «Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της».