Τα 50 χρόνια πορείας του στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής συμπλήρωσε φέτος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και τα γιόρτασε με μια μεγαλειώδη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 14/6 στο Καλλιμάρμαρο.

Από νωρίς το απόγευμα, πλήθος κόσμου είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο σημείο προκειμένου να απολαύσει τον αγαπημένο Έλληνα ροκ σταρ και να διασκεδάσει με τις αμέτρητες επιτυχίες του που τόσα χρόνια μας έχουν κρατήσει συντροφιά σε αρκετές στιγμές της ζωής μας.

Στη λαμπερή αυτή βραδιά βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr και απαθανάτισε όσα έγιναν.

Ο κόσμος που τίμησε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την παρουσία του άγγιξε τις 50.000, ενώ το σύνθημα που ακουγόταν κατά τη διάρκεια της βραδιάς και υπήρχε γραμμένο σε διάφορα πανό, δεν ήταν άλλο από το γνωστό “Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε”.

Από αυτή τη βραδιά δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η σύζυγος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες φαν του. Η Ελένη Ράντου, έφτασε από νωρίς στο Καλλιμάρμαρο και απόλαυσε τον σύζυγό της καμαρώνοντάς τον από τις κερκίδες, παρέα με την καλή της φίλη, Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency