Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στην απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της θεατρικής του παράστασης τη Σάσα Σταμάτη.

Να θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2021 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστεί. Όλα έγιναν όταν η Σάσα Σταμάτη είχε πάει στο θέατρο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Η δημοσιογράφος κάθισε μπροστά-μπροστά και τότε μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη.

«Δεν έχω κανένα θέμα ή κάτι να με χωρίζει από τη Σάσα Σταμάτη. Είχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν αυτή η πράξη, θα ήμουν απέναντι. Το θέατρο για εμάς που είμαστε σε αυτό, που πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, έχει κάποιους κανόνες. Και μερικοί είναι άγραφοι κανόνες. Ένας από τους κανόνες είναι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή για να τη διακόψεις.

Έχεις το δικαίωμα ως θεατής από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου. Μπορείς να φωνάξεις ‘ου’, δεν με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η χούντα. Την πράξη λοιπόν δεν μπορούσα να τη δεχθώ λίγες ημέρες μετά, γιατί θα ήταν σαν να συναινούσα ή σαν να μην υπερασπιζόμουν τον λόγο για τον οποίο διάλεξα να γίνω ηθοποιός», εξήγησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!