Σε λαϊκό προσκύνημα βρίσκεται από την Τέταρτη η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Wesminster Hall, με χιλιάδες ανθρώπους να περιμένουν για ώρες για το «ύστατο χαίρε».

Μάλιστα, νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έφθασαν στο Wesminster Hall τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ, προκειμένου να σταθούν γύρω από το φέρετρό της για 15 λεπτά σε ένδειξη τιμής. Το ίδιο τελετουργικό πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Παρασκευής (16/9) με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ο πρίγκιπας William, ο πρίγκιπας Harry, οι πριγκίπισσες Ευγενία και Βεατρίκη (κόρες του πρίγκιπα Andrew), η Λαίδη Λουίζα και ο Υποκόμης του Σέβερν Ιάκωβος (παιδιά του πρίγκιπα Eduard), καθώς και οι Πίτερ και Ζάρα Φίλιπς (παιδιά της πριγκίπισσας Άννας) στάθηκαν γύρω από το φέρετρο της πολυαγαπημένης τους γιαγιάς, βασίλισσας Ελισάβετ.

Στην «κεφαλή» της σορού στάθηκε ο πρίγκιπας William, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον πρίγκιπα Χάρι επιτράπηκε να φορέσει την στρατιωτική του στολή για την τελετή.

H κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα αρχίσει στις 13:00 ώρα Ελλάδος τη Δευτέρα στο Αββαείο του Wesminster στο Λονδίνο προτού η σορός της εκλιπούσας μεταφερθεί για την ταφή της στο κάστρο Windsor σε κλειστό κύκλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!