Η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφοσιωθεί στο πρωτόκολλο, το στέμα και την οικογένειά της. Η ίδια, δεν παρέκλινε σχεδόν ποτέ από αυτό και μάλιστα, είχε επιβάλλει στην Meghan Markle και στην Kate Middleton να το ακολουθούν πιστά.

Εξάλλου, το ίδιο έκανε και η βασίλισσα, παρόλο που το πρωτόκολλο ομορφιάς το οποίο έπρεπε να ακολουθεί δεν ήταν και τόσο εύκολο.

Τι περιλάμβανε όμως το πρωτόκολλο ομορφιάς;

Καθαρά και κοντά νύχια

Όλοι οι γαλαζοαίματοι, έπρεπε να έχουν τα νύχια τους καθαρά και κοντά. Η βασίλισσα προφανώς δεν εγκρίνει τα έντονα χρώματα στα νύχια, επομένως κανείς στη βασιλική οικογένεια δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι σαν κίτρινο neon μανικιούρ για παράδειγμα. 

Το μόνο χρώμα που επιτρέπεται είναι το απαλό ροζ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε όλη της ζωή, είχε τα νύχια της βαμμένα με το βερνίκι νυχιών μιας συγκεκριμένης εταιρίας, το οποίο ήταν απαλό ροζ. Το σχεδόν «γαλακτερό», όπως λέμε. Το ίδιο χρώμα είχε επιβάλλει και στην  Meghan Markle και στην Kate Middleton.

Τα μαλλιά των γαλαζοαίματων πρέπει να είναι περιποιημένα αλλά παράλληλα φυσικά

Δεν είναι τυχαίο το ότι η Meghan Markle, η Kate Middleton, η Ελισάβετ, ακόμα και η Diana έχουν ταυτιστεί με ένα χτένισμα, κούρεμα και χρώμα μαλλιών. Τα μαλλιά των γαλαζοαίματων πρέπει να είναι περιποιημένα, αλλά παράλληλα φυσικά και έτσι δεν θα δούμε ποτέ για παράδειγμα την Kate Middleton με vague. Όπως άλλωστε δεν είδαμε ποτέ την Ελισάβετ με sleek μαλλιά, ακόμα και στα νιάτα της.

Το μακιγιάζ πρέπει να είναι απλό

Απαλό, απλό, διακριτικό: αυτές οι 3 λέξεις περιγράφουν το μακιγιάζ των γαλαζοαίματων, φυσικά και της Ελισάβετ. Απαγορεύονται δια ροπάλου τα σκούρα smokey και τα κόκκινα κραγιόν. Η Ελισάβετ ωστόσο, φορούσε πολύ συχνά φούξια, καθώς ήταν το αγαπημένο της Βασίλισσας

Όλοι οι γαλαζοαίματοι απαγορεύεται να φτιάξουν το μακιγιάζ τους δημόσια

Όλες οι γυναίκες έχουμε στο τσαντάκι μας έναν καθρέφτη για να ελέγξουμε και να διορθώσουμε αν χρειαστεί το μακιγιάζ μας. Εκτός βέβαια από τις γαλαζοαίματες! Η Βασίλισσα Ελισάβετ ακολουθούσε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο ομορφιάς αυστηρά και το ίδιο είχε επιβάλει στην Meghan Markle και στην Kate Middleton.

Το τέλειο δέρμα επιβάλλεται

Δεν έχουμε δει ποτέ, κανέναν γαλαζοαίματο με μαύρους κύκλους ή σημάδια ακμής. Το να έχεις ένα όμορφο δέρμα είναι δείγμα ότι τρέφεσαι σωστά και οι βασιλείς δεν θα μπορούσαν να μην ακολουθούν αυτόν τον κανόνα. Μάλιστα, υπάρχει η φήμη ότι ακόμα και οι άντρες φορούν μακιγιάζ. Φυσικά, μιλάμε για πούδρα και ελαφρύ κονσίλερ, όχι υπερβολές.

Σε επίσημες εμφανίσεις με καπέλο, χρησιμοποιείται διχτάκι μαλλιών

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αγαπούσε πολύ τα καπέλα και προκειμένου να είναι περιποιημένα τα μαλλιά των κυριών που ήθελαν να φορούν καπέλα σε επίσημες εμφανίσεις, όπως η Kate Middleton για παράδειγμα που έχει μακριά μαλλιά, χρησιμοποιείται ειδικό διχτάκι ώστε να τα συγκρατεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!