Βασίλισσα Ελισάβετ: Χλωμή και καταβεβλημένη στη βάφτιση των δισεγγόνων της!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χλωμή και καταβεβλημένη στη βάφτιση των δισεγγόνων της!

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ακυρώσει αρκετές εμφανίσεις μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο στις 20 Οκτωβρίου και αφού οι γιατροί της είπαν να ξεκουραστεί, λόγω έντονων πόνων στην πλάτη.

Η απόφαση για την απουσία της από την τελετή οφειλόταν κυρίως στην ανησυχία των ιατρών της για την οδική μετάβασή της στο Λονδίνο και την πολύωρη ορθοστασία.

Βέβαια, το βράδυ της Κυριακής η βασίλισσα Ελισάβετ παραμέρισε τους πόνους και έδωσε το παρών στη διπλή βάπτιση των δισέγγονών της. Οι εγγονές της, η πριγκίπισσα Ευγενία και η Ζάρα Τίνταλ βάφτισαν τους γιους τους στο παρεκκλήσι All Saints στο Windsor Great Park.

Η βασίλισσα συμβουλεύτηκε πρώτα τους γιατρούς της για το αν θα μπορούσε να παρευρεθεί. Η ίδια «γνώριζε πόσο σημαντικό ήταν για τα παιδιά και τα δισέγγονά της». Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ κατά την άφιξή της και όπως θα δεις στις φωτογραφίες φαινόταν εξαιρετικά χλωμή και καταβεβλημένη.

Ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε στο Sky News για την υγεία της μητέρας του. Επιβεβαίωσε ότι είναι «καλά» μετά τις πρόσφατες περιπέτειες που είχε. «Όταν φτάνεις στα 95, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν κάποτε. Είναι αρκετά άσχημα στα 73», είπε χαμογελώντας αποκαλύπτοντας την ηλικία του.

Το καλοκαίρι του 2022, η βασίλισσα θα γίνει η πρώτη Βρετανή μονάρχης που θα γιορτάσει, εβδομήντα χρόνια υπηρεσίας (Πλατινένιος Ιωβηλαίος). Σημειωτέο ανέβηκε στο θρόνο στις 6 Φεβρουαρίου 1952, όταν ήταν 25 ετών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top