Όταν επιλέγεις κομμάτια από high street brands όπως τα Zara, τα Mango και τα H&M, το πιο πιθανό είναι να βρεθείς και στη δυσάρεστη θέση να το φορά και κάποια άλλη γυναικά που θα συναντήσεις στο δρόμο σου.

Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι η βασίλισσα της Ισπανίας;

Η βασίλισσα Letizia πριν από λίγες ώρες, εμφανίστηκε στο Royal Board on Disability Council της Ισπανίας για να παραδώσει τα βραβεία Reina Letizia 2022, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μαύρη και λευκή απόχρωση από τα Mango που το είχε συνδυάσει με μια ζώνη και μαύρες γόβες. 

Όταν ήρθε η στιγμή, όμως, να βραβεύσει την Inmaculada Vivas Teson συνειδητοποίησε ότι φοράνε το ίδιο φόρεμα και μάλιστα το είχαν φορέσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αφού και οι δύο γυναίκες φορούσαν παρόμοια παπούτσια και ζώνη.

Η βασίλισσα της Ισπανίας όχι μόνο δεν ένιωσε άβολα αλλά χαμογέλασε αγκαλιάζοντας τη γυναίκα που ήταν εμφανώς πιο αγχωμένη για το γεγονός ότι έφερε σε δύσκολη θέση τη βασίλισσα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις δύο γυναίκες να γελούν και να αγκαλιάζονται φορώντας το φόρεμα που κοστίζει μόλις 49.99 ευρώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!