24 χρόνια μετά τον γάμο της με τον David Beckham, η Victoria Beckham αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την τελετή.

Η ένωσή τους στη Μεγάλη Βρετανία θεωρήθηκε τότε, ένα από τα πιο glamorous events των ’90ς. Η διάσημη σχεδιάστρια και ο ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο.

Όπως αναφέρει η Victoria Beckham σε συνέντευξή της στο «The Business of Fashion», η ίδια θεωρεί ότι τα όσα έγραψαν τα μέσα της εποχής για τον γάμο τους, ήταν υπερβολές.

Πιο συγκεκριμένα, η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας δήλωσε: «Πιστεύω ότι τα media παρουσίασαν τον γάμο πολύ πιο glamorous από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα».

«Ήταν πολύ πιο οικείος από αυτό που φάνηκε. Μου αρέσει να διασκεδάζω, δουλεύω πολύ σκληρά και παίρνω πολύ σοβαρά ό,τι κάνω. Θέλω να είμαι μια καλή σύζυγος και μια τέλεια μαμά, αλλά θέλω και να περνάω καλά. Μερικές φορές, το χιούμορ μου με βάζει σε μπελάδες, αλλά πραγματικά, ο γάμος δεν ήταν τόσο τεράστιος, όσο παρουσιάστηκε», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε παρακάτω, όταν γνώρισε τον David Beckham, δεν πίστευε ότι το να είναι ζευγάρι θα προκαλούσε τέτοιο «ντόρο» στα media. «Όταν ο David ήταν στη Manchester United κι εγώ ήμουν στις Spice Girls, ήταν κάτι τεράστιο. Όπου κι αν πηγαίναμε, μας ακολουθούσαν οι θαυμαστές και οι παπαράτσι. Όταν τον γνώρισα, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα ήμασταν εμείς οι δύο μαζί», εξήγησε.