Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες βουτιές παρέα με τη μικρή Bianca!

Βίκυ Καγιά: Οι πρώτες βουτιές παρέα με τη μικρή Bianca!

Σε κοσμική παραλία της Μυκόνου απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τη Βίκυ Καγιά να απολαμβάνει τις πρώτες τις βουτιές κάτω από τον καυτό ήλιο!

Αγκαλιά της κρατούσε τον έναν από τους δύο μεγάλους της θησαυρούς, τη μικρή Bianca, η οποία έκανε ντεμπούτο για φέτος στη θάλασσα, υπό την αυστηρή επίβλεψη της μαμάς της βεβαίως. Από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια του «Shopping Star» ασχολιόταν με την κορούλα της, τη φρόντιζε και της έβαζε τα τουβλάκια της για να επιπλέει στο νερό.Λεπτό δεν την άφησε απ’ το πλευρό της, με τα μεταξύ τους παιχνίδια να κλέβουν την παράσταση το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.Κι αν η συζήτηση στην πλαζ δεν περιστρεφόταν γύρω απ’ τη μικρή Bianca, τότε σίγουρα περιστρεφόταν γύρω απ’ το κορμί της Βίκυς Καγιά, που σε τίποτα δεν δείχνει πως αυτή η γυναίκα γέννησε πρόσφατα.

Δεν έκλεισε έξι μήνες από τότε που υποδέχτηκε τον μικρό Κάρολο Ηλία στη ζωή της και εμφανίστηκε στην παραλία με κοιλιακούς, με όσους την είδαν εκείνη την ημέρα να της βγάζουν το καπέλο.

Scroll To Top